Spirituele weekenden

Spiritueel weekend voor bewustwording.

In het weekend van 17 en 18 oktober 2015 organiseer ik een spiritueel weekend op een heerlijke rustige locatie in Effen bij Breda. Te midden van natuur en rust kom je geheel tot jezelf en ga je ontspannen en vol energie weer huiswaarts!
Waar je ook staat in je spirituele ontwikkeling, wat voor vragen je ook beantwoord wilt hebben, dit weekend is daar het uitgelezen moment voor om hieraan te werken.

Als medium en spiritueel coach begeleid ik je dit weekend in het thema Vergeven.
Door middel van meditatie, praktische oefeningen, creativiteit en healing werk je aan vergeving/loslaten en uiteindelijk aan het (meer) houden van jezelf!Vergeving...

Vergeven is de hoop loslaten op een beter verleden. De persoonlijkheid wil alles perfect of in ieder geval: goed en gelukkig. Dan is het onbestaanbaar dat iemand dat geluk heeft verstoord. Dat moet worden teruggedraaid. En als dat niet kan, op z’n minst worden vergolden. Zo werkt en denkt de persoonlijkheid, ook wel ego of karakter genoemd.

Het zit in jezelf

‘Ja, zo ben ik nu eenmaal, ik kan niet vergeven, zo is mijn karakter’ is dan ook een bekend excuus die je nog steeds IN de persoonlijkheid drukt en daarmee blijft bevestigen. Willem Glaudemans schrijft mooi over een ander bekend excuus: “Iets in ons blijft misschien zeggen, ‘mooie boel, dat is toch onrechtvaardig, ik ben door die ander gekwetst en nu moet ik ook nog eens gaan vergeven! Waarom moet ik altijd vergeven?’ En het enige afdoende en simpele antwoord is: ‘Omdat jij van jezelf houdt.’ Je doet het voor jezelf en niet voor de ander.

De kosten van dit weekend zijn € 195,00 per persoon, inclusief overnachting, alle maaltijden, drankjes, versnaperingen en syllabus.
Ik ontvang je graag op zaterdag om 9.00 uur, zodat we om 9.30 uur kunnen gaan starten.
Op zondag eindigen we om 17.00 uur en zul je lichter van last en gevuld met liefde huiswaarts keren!

Je kunt je aanmelden via het contactformulier op mijn website of via het email adres.

Graag tot ziens!